STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 12050-3

tammi 25, 2023 | CEN/TC 165, METSTA, Standardit

Jäteveden kiinteistökohtaiset pumppaamot. Rakenne- ja testausperiaatteet. Osa 3: Kiinteistön sisäiset talousjäteveden pienpumppaamot

Standardin soveltamisala fi Tämä eurooppalaisen standardin osa koskee rajoitettuun käyttöön tarkoitettuja kiinteistön sisäisiä talousjäteveden pienpumppaamoita joita käytetään yhden, standardin EN 33 tai EN 37 mukaisen WC:n tyhjentämiseen, ja jollaiseen se on liitetty suoraan, sijaiten ylivuototason alapuolella. Rajoitettuun käyttöön tarkoitetut pumppaamot ovat pumppaamoita, joiden käyttäjämäärä on pieni, joiden yhteydessä on käytettävissä toinen, ylivuototason yläpuolella sijaitseva WC, ja jotka eivät käsittele vettä kuin yhdestä käsienpesualtaasta, yhdestä suihkusta ja yhdestä bideestä, edellyttäen että ne läpäisevät kohdassa 8 kuvatut testit ja ne on asennettu standardin EN 12056-1 mukaisesti, eikä niihin ole liitetty muita vesijohtokalusteita suoraan tai epäsuorasti. Tämän lisäksi rajoitettu käyttö tarkoittaa, että pumppaamo sijaitsee samassa tilassa WC:n tai muun siihen liitetyn kalusteen kanssa. Tämä standardin osa sisältää yleiset vaatimukset, rakenne- ja testausperiaatteet, sekä tietoa materiaaleista ja vaatimuksenmukaisuuden arvioinnista. Rakenne- ja testausvaatimukset talousjäteveden pienpumppaamoille on esitetty standardissa EN 12050-4.
Standardin soveltamisala en This part of this European Standard applies to lifting plants for wastewater containing faecal matter for limited applications used for draining a single WC according to EN 33 or EN 37 to which it is directly connected and located below flood level. This standard contains general requirements, basic construction and testing principles, together with advice on materials and quality surveillance.
CENin julkaisupäivämäärä 2000-12-13
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2001-06-29
Tekninen komitea CEN/TC 165
Toimialayhteisö METSTA
Standardointiryhmä METSTA/SR 165 Viemäröintitekniikka
Toimialayhdyshenkilö Tuire Tommila
Soveltamisstandardit
Tuoteryhmät 91.140.80
93.030
90.064
Lisätietoja
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=223710
SFS-EN 12050-3