STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 12050-4

tammi 25, 2023 | CEN/TC 165, METSTA, Standardit

Jäteveden kiinteistökohtaiset pumppaamot. Rakenne- ja testausperiaatteet. Osa 4: Talousjätevesi- ja harmaavesiviemärijärjestelmien takaiskuventtiilit

Standardin soveltamisala fi Tämä eurooppalaisen standardin osa koskee talousjätevesi- ja harmaavesipumppaamoiden yhteydessä käytettäviä takaiskuventtiileitä. Tämä osa standardista sisältää yleiset vaatimukset, rakenne- ja testausperiaatteet, sekä tietoa materiaaleista ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnista.
Standardin soveltamisala en This part of this European Standard applies to non-return valves used in conjunction with faecal and faecal-free wastewater lifting plants. This part of the standard contains general requirements, basic construction and testing principles together with information on materials and quality surveillance.
CENin julkaisupäivämäärä 2000-12-13
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2001-06-29
Tekninen komitea CEN/TC 165
Toimialayhteisö METSTA
Standardointiryhmä METSTA/SR 165 Viemäröintitekniikka
Toimialayhdyshenkilö Tuire Tommila
Soveltamisstandardit
Tuoteryhmät 91.140.80
93.030
90.064
Lisätietoja
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=223709
SFS-EN 12050-4