STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 12057

tammi 25, 2023 | CEN/TC 246, RTT, Standardit

Luonnonkivi. Lopputuotteet, ohutlaatat. Vaatimukset

Standardin soveltamisala fi 1 Soveltamisala
Tässä asiakirjassa määritellään vaatimukset ohuille luonnonkivilaatoille, jotka on valmistettu käytettäviksi lattianpäällysteinä, portaissa, verhoilulaattoina ja sisäkattojen verhouksina. Se ei koske mineraalisia kiviaineksia tai keinotekoisesti agglomeroituja kivimateriaaleja eikä asentamista.
Standardin soveltamisala en This document specifies requirements for flat modular tiles of natural stone which are made for use as flooring, stairs, cladding and ceiling finishes. It does not cover mineral aggregates and artificial agglomerated stone material and does not cover installation.
CENin julkaisupäivämäärä 2004-10-27
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2005-04-18
Tekninen komitea CEN/TC 246
Toimialayhteisö RTT
Standardointiryhmä RTT/SR 019 Luonnonkivet CEN/TC 246
Toimialayhdyshenkilö Pekka Vuorinen
Soveltamisstandardit
Tuoteryhmät 91.100.15
90.032.40
Lisätietoja
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=4123
SFS-EN 12057