STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 13492 + A1

tammi 31, 2023 | CEN/TC 189, SFS, Standardit

Synteettiset geoeristeet. Toiminnalliset vaatimukset jätealtaiden, nestemäisten jätteiden vastaanottoasemien tai vuotoa keräävien järjestelmien rakentamisessa

Soveltamisstandardi
Standardin soveltamisala fi 1 Soveltamisala
Tässä asiakirjassa määritellään synteettisten geoeristeiden, mukaan lukien synteettisten muovi-, bentoniitti- ja bitumigeo-eristeiden, kyseeseen tulevat ominaisuudet, kun niitä käytetään nestesulkuina jätealtaiden, vastaanottoasemien ja vuotoa keräävien järjestelmien rakentamisessa. Samoin määritellään asianmukaiset testimenetelmät näiden ominaisuuksien määrittämistä varten. Näiden tuotteiden käyttötarkoitus on hallita veden vuotamista rakenteen läpi. Tätä asiakirjaa ei sovelleta geotekstiileihin tai niitä vastaaviin tuotteisiin. Tämä asiakirja mahdollistaa tuotteen vaatimustenmukaisuuden arvioinnin tämän asiakirjan perusteella. Tässä asiakirjassa määritellään tuotteen ominaisuuksien ilmoittamista koskevat vaatimukset, jotka valmistajien ja heidän valtuuttamiensa edustajien tulee täyttää.

Standardin soveltamisala en
CENin julkaisupäivämäärä 2006-08-09
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2006-09-11
Tekninen komitea CEN/TC 189
Toimialayhteisö SFS
Standardointiryhmä
Toimialayhdyshenkilö Kati Heiskanen
Tuoteryhmät 59.080.70
90.015.20
91.100.50
Lisätietoja AVCP-luokka 2+ kaikki tuotteen käyttökohteet
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=6574
SFS-EN 13492 + A1