STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 13616-1:2016

tammi 9, 2023 | CEN/TC 393, Standardit, YTL

Nestemäisiä polttoaineita sisältävien kiinteiden säiliöiden ylitäytönestolaitteet. Osa 1: Sulkulaitteella varustetut ylitäytönestolaitteet

Sorttiavain 13616
Standardin soveltamisala Tässä eurooppalaisessa standardissa määritellään sulkulaitteella varustettujen ylitäytönestolaitteiden vaatimukset, testaus- ja arviointimenetelmät, merkintä ja pakkaus. Laitteet koostuvat yleensä:
— tunnistimesta
— arviointilaitteesta
— sulkulaitteesta.
Ylitäytönestolaitteet on tarkoitettu käytettäväksi nestemäisiä polttoaineita sisältävissä maanalaisissa ja/tai maanpäällisissä paineistamattomissa kiinteissä säiliöissä.
HUOM. Nestemäisellä polttoaineella tarkoitetaan nesteitä, joita käytetään polttomoottoreissa, lämmitys/jäähdytyslaitteissa ja generaattoreissa.
Tuotenumero 890336
Tuotteen käyttökohteet YTL/003 Vaarallisten aineiden kuljetussäiliöt
CENin julkaisupäivämäärä 2016-06-08
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2016-06-17
Tekninen komitea CEN/TC 393
Toimialayhteisö YTL
Toimialayhdyshenkilö Kimmo Konkarikoski
Tuoteryhmät
Soveltamisstandardit
Lisätietoja
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=890336
SFS-EN 13616-1:2016