STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 13859-1

tammi 31, 2023 | CEN/TC 254, RTT, Standardit

Vedeneristyskermit. Aluskerrosten määritelmät ja ominaisuudet. Osa 1: Epäjatkuvien katteiden aluskatteet

Soveltamisstandardi
Standardin soveltamisala fi Tässä eurooppalaisessa standardissa määritellään epäjatkuvien katteiden aluskatteina käytettävien vedeneristyskermien ominaisuudet. Standardissa määritellään vaatimukset ja testausmenetelmät sekä esitetään tuotteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi tämän eurooppalaisen standardin vaatimuksiin perustuen.

Standardin soveltamisala en This European standard specifies the characteristics of flexible sheets for underlays which are to be used under roof covering of discontinuous roofs. It specifies the requirements and test methods and provides for the evaluation of conformity of the products with the requirements of this document.
CENin julkaisupäivämäärä 2010-06-23
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2010-10-11
Tekninen komitea CEN/TC 254
Toimialayhteisö RTT
Standardointiryhmä RTT/SR 021 Joustavat vesikatteet CEN/TC 254
Toimialayhdyshenkilö Juha Luhanka
Tuoteryhmät 91.100.50
90.031.10
Lisätietoja AVCP-luokka 1 kun palokäyttäytymisvaatimuksia (luokat A1, A2, B ja C, kun palosuojakäsittely)
AVCP-luokka 3 kun palokäyttäytymisvaatimuksia (luokat A1, A2, B ja C, kun ei palosuojakäsittelyä; sekä luokat D ja E) tai kun käytetään höyrynsulkuna
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=334298
SFS-EN 13859-1