STANDARDIEN HAKU

Hakutoiminnon avulla voit etsiä rakennustuotteita koskevia harmonisoituja tuotestandardeja ja niihin liittyviä tietoja (mm. soveltamisala, standardeihin liittyvät kansalliset soveltamisstandardit, standardointiryhmä, tekninen komitea). Haku kohdentuu standardien otsikoihin, soveltamisaloihin ja standardien tietoihin. Voit myös rajata hakua suodattamalla toimialayhteisön tai teknisen komitean mukaan. Mikäli standardia on korjattu erillisellä korjausjulkaisulla (AC), hakutuloksiin listautuvat standardin lisäksi korjaukset.

SFS-EN 523

tammi 31, 2023 | CEN/TC 104, RTT, Standardit

Teräsnauhasta valmistetut jänneterästen suojaputket. Terminologia, vaatimukset, laadunvalvonta

Soveltamisstandardi
Standardin soveltamisala fi 1 SOVELTAMISALA
Tämä eurooppalainen standardi koskee pinnoittamattomia sylinterimäisiä, teräksisiä suojaputkia, joiden profiili on poimutettu ja joiden nimellinen sisähalkaisija on enintään 130 mm, sekä niiden liitoskappaleita (muhveja), jotka koottuina muodostavat jälkijännitettyjen betonirakenteiden jänneterästen suojaputkia. Standardi koskee vain suojaputkia ja liitoskappaleita, jotka on valmistettu teräsnauhasta taitosliitoksella tai hitsaamalla. Se ei koske muovisia suojaputkia.
Tässä standardissa ei käsitellä suojaputkien ja niiden liitoskappaleiden välissä vaadittavia tiivisteitä.

Standardin soveltamisala en This Standard is applicable to uncoated cylindrical steel sheaths with a corrugated profile and with a nominal internal diameter of up to 130 mm and their connectors (couplers) which are assembled to form ducts for prestressing tendons in post-tensioned prestressed concrete elements. It applies only to sheaths and connectors made of interlocked or welded strip. The seals required between sheaths and couplers are not covered by this standard.
CENin julkaisupäivämäärä 2003-08-06
SFS:n vahvistuspäivämäärä 2004-02-16
Tekninen komitea CEN/TC 104
Toimialayhteisö RTT
Standardointiryhmä RTT/SR 004 Betonin korjaus CEN/TC 104/SC 8, RTT/SR 003 Betoni CEN/TC 51 ja CEN/TC 104
Toimialayhdyshenkilö Ari Mantila
Tuoteryhmät 77.140.75
90.011.30
01.040.77
Lisätietoja AVCP-luokka 4 kaikki tuotteen käyttökohteet
Verkkokauppa https://sales.sfs.fi/julkaisu.html.stx?id=10235
SFS-EN 523